Bekijk ook onze andere shops
  • Snel en makkelijk bestellen
  • Eigen productie en drukwerkexperts
  • 24 uurs levering mogelijk
  • 100% groene productie

7 artikel(en)

7 artikel(en)

Technische tekeningen voor 14:00 uur besteld = morgen in huis.

Technisch printwerk

Technische tekening

Een technische tekening wordt in veel beroepen gebruikt, van hovenier tot architect tot productontwikkelaar. Een technische tekening kan een plattegrond van een huis of tuin met afmetingen op schaal betekenen of die van een product. Bij een technische tekening zijn verschillende aspecten erg belangrijk om goed weer te geven. Zo moet de schaal kloppen met de afmetingen en kan een kleine afwijk daarin al erg grote gevolgen hebben voor het te ontwikkelen product. U wilt daarom dat een technische tekening altijd goed wordt uitgeprint zodat hier geen misverstanden kunnen ontstaan. Plot-land is gespecialiseerd in het drukken van uw technische tekening.

Uw technische tekening laten drukken door Plot-land

Laat uw technische tekening drukken door Plot-land en profiteer van onze fantastische service. Bij Plot-land werken wij op maat en zorgen wij er voor dat uw technische tekening altijd op de juiste wijze wordt gedrukt. Bij ons kunt u kiezen uit talloze opties waardoor uw technische tekening altijd op de manier gedrukt wordt zoals u dat wenst. In kleur, van een bepaalde grootte, de manier van afwerken: geen enkel probleem bij Plot-land.nl. Bovendien zorgen wij er ook voor dat uw technische tekening binnen een dag op uw kantoor kan zijn. Bestelt u voor 14.00 uur, dan hebt u het drukwerk de volgende dag in huis.

Contact

Wilt u meer weten over onze producten en diensten zoals ons grafische printwerk of promotionele printwerk? Dan staat onze deskundige klantenservice voor u klaar. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur op 088 – 4561000. Een mail sturen naar info@plot-land.nl kan natuurlijk ook. Wilt u liever teruggebeld worden door ons? Geen enkel probleem. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Wanneer u een bepaald tijdstip prefereert, laat het ons weten. Voor uw technische tekening en al het andere print- en drukwerk gaat u naar Plot-land.