Bekijk ook onze andere shops
 • Snel en makkelijk bestellen
 • Eigen productie en drukwerkexperts
 • 24 uurs levering mogelijk
 • 100% groene productie

4 artikel(en)

4 artikel(en)

Technische tekeningen voor 14:00 uur besteld = morgen in huis.

Promotioneel printwerk

Promotiemateriaal drukken

Professioneel promotiemateriaal drukken laat u doen door Plot-land.nl, uw online specialist voor al uw print- en drukwerk. Door ons laat u het beste promotiemateriaal drukken met de beste printtechnieken. Bij ons kunt u op vier verschillende manieren promotiemateriaal drukken:

 • Foto op aluminium
  Ongelofelijk gaaf promotiemateriaal drukken wij af op aluminium. Dit promotiemateriaal drukken wij af op een ontzettend hoge printkwaliteit van maar liefst 2400 dpi. De foto op dit aluminiumpaneel van 3 millimeter krijgt een zijdenmatte look door onze printtechnieken. Laat uw boodschap dus snel op dit ontzettend mooie promotiemateriaal drukken.
 • Foto op foamboard
  Net als het aluminium promotiemateriaal drukken wij een foto op foambord ook af met een printkwaliteit van 2400 dpi. Ook deze krijgt een zijdenmatte look. Een foambord is echter lichter dan een aluminium bord, maar wel dikker: 5 tot 10 millimeter. Een foambord is met of zonder ophangset aan de wand te bevestigen.
 • Foto op pvc paneel
  Met een printkwaliteit van 2400 dpi en een zijdenmatte look, beschikt de foto op PVC-paneel over dezelfde printkwaliteit als de foamen en aluminium varianten. De dikte van het PVC varieert echter van 3 tot 5 mm.
 • Foto achter plexiglas
  Promotiemateriaal drukken voor buiten? Geen enkel probleem bij ons. De foto achter plexiglas kunnen wij in dezelfde kwaliteit als al ons andere promotiemateriaal drukken. Bovendien blijft zo’n foto in de buitenlucht extra lang goed doordat deze beschermd wordt door het plexiglas.

Service en contact

Wilt u meer weten over promotiemateriaal drukken? Neem dan contact op met onze deskundige klantenservice. Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens werkdagen tussen 08.30 en 17.00 uur. U kunt ook een mail sturen naar info@plot-land.nl. Wilt u door ons teruggebeld worden op een door u gewenst tijdstip? Stuur dan een bericht via onze website en laat het ons weten. Laat u promotiemateriaal drukken door Plot-land.nl, dan zorgen wij voor een uitstekende service. Wij leveren snel, bieden 100% groene productie, u kunt bij ons snel en eenvoudig bestellen en onze productie wordt in eigen huis verzorgd door onze drukwerkexperts. Laat dus nu uw promotiemateriaal drukken door Plot-land.nl.