Bekijk ook onze andere shops
 • Snel en makkelijk bestellen
 • Eigen productie en drukwerkexperts
 • 24 uurs levering mogelijk
 • 100% groene productie

7 artikel(en)

7 artikel(en)

Technische tekeningen voor 14:00 uur besteld = morgen in huis.

Printkoppen

Printkop

Een printkop is een belangrijk onderdeel voor de kwaliteit van een afbeelding. De printkop is de laatste schakel tussen papier en inkt. Met een goede printkop drukt u afbeeldingen van hoge kwaliteit af. Er bestaan verschillende soorten printkoppen. Om u een idee te geven van de printkoppen die het meeste voorkomen, zetten wij er een aantal op een rijtje voor u:

 • Printkop aan de cartridge
  Een printkop die vastzit aan het inktpatroon, levert altijd kwaliteit als nieuw af. Zo’n printkop wordt namelijk iedere keer vervangen wanneer u de inktcartridge vervangt. Omdat dit soms erg prijzig kan zijn, kunt u de meeste inktcartridges met printkop opnieuw vullen.
 • Printkop los van cartridge
  Een losse printkop druppelt, net als eentje die vastzit aan het inktpatroon, het inkt op het papier. Deze printkoppen zijn er in wisselende kwaliteit. De printkoppen waarvoor wij hebben gekozen komen van Canon en HP, die altijd een printkop leveren die hoge kwaliteit afbeeldingen kan produceren.
 • Toner
  Technisch gezien kan dit geen printkop genoemd worden, omdat een toner niet echt print. Het brengt als het ware poeder aan dat zich aan het papier hecht. Dat gebeurt met een laserlicht of een ledlicht. De naam van een printer die met toners werken, worden daarom ook wel laserprinters genoemd.

Meer weten over de printkoppen of andere producten zoals Groot formaat printers of Plotter papier uit ons assortiment? Wij staan klaar voor al uw vragen en opmerkingen over onze printkoppen. Bel onze deskundige klantenservice op 088 – 4561000. Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens werkdagen tussen 08.30 en 17.00 uur. Een mail sturen naar info@plot-land.nl of gebruik maken van onze terugbelservice kan natuurlijk ook. Bestelt u een printkop van ons, dan zorgen wij voor een uitstekende service. Wij leveren snel, spoedleveringen zijn ook mogelijk, wij bieden eigen productie die 100% groen is en onze drukwerkexperts waarborgen de kwaliteit van onze diensten en producten. Voor de beste printkoppen gaat u naar Plot-land.nl, uw specialist voor alle print- en drukwerkdiensten.