Bekijk ook onze andere shops
 • Snel en makkelijk bestellen
 • Eigen productie en drukwerkexperts
 • 24 uurs levering mogelijk
 • 100% groene productie

Artikelen 1 tot 9 van 10 in totaal

 1. 1
 2. 2

Artikelen 1 tot 9 van 10 in totaal

 1. 1
 2. 2
Technische tekeningen voor 14:00 uur besteld = morgen in huis.

Canon inktcartridges

Canon Cartridges

Bij Plot-land.nl kunt u snel en voordelig uw Canon Cartridges bestellen. Wij bieden een ruim assortiment aan Canon Cartridges en wij zorgen er voor dat u deze snel in huis hebt. Plot-land.nl is uw online service voor al uw print- en drukwerk. Naast de juiste Canon Cartridges bieden wij ook talloze andere producten en diensten, zoals:

En nog veel meer. Voor al onze producten en diensten hebben wij een ruim assortiment waar u uit kunt kiezen. Zo ook bij onze Canon Cartridges.

Assortiment Canon Cartridges

Wij bieden u tientallen verschillende Canon Cartridges. Om u alvast een impressie van onze Canon Cartridges te geven, zetten wij alle modellen Canon Cartridges onder elkaar. Wij hebben:

 • Canon PFI-107
  Een inktpatroon van 130 ml, verkrijgbaar in verschillende kleuren. Deze Canon Cartridges zijn geschikt voor Canon image PROGRAF iPF780 - iPF785.
 • Canon PFI-104
  Net als de 107-modellen, hebben deze Canon Cartridges een inhoud van 130 ml. Echter, de comptabiliteit is anders, namelijk: Canon image PROGRAF iPF750.
 • Canon PFI-102
  De 102-modellen zijn vergelijkbaar met de 104’s. Ook van deze De Canon Cartridges hebben een vergelijkbare inhoud en dezelfde comptabiliteit. Ook van deze inktpatronen hebben wij een breed assortiment aan kleuren.
 • Canon PFI-303
  Deze inktpatronen hebben meer inhoudt dan de voorgaande modellen. Namelijk 330 ml. De Canon Cartridges zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en kennen een comptabiliteit van PROGRAF iPF815 - iPF825.

Service en contact

Wilt u meer weten over onze Canon Cartridges, laat het dan weten. Onze deskundige klantenservice is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur. Een mail sturen naar info@plot-land.nl of gebruik maken van onze terugbelservice kan ook. Bestelt u bij Plot-land.nl, dan kunt u uitgaan van een uitstekende service. Wij leveren snel en spoedleveringen zijn ook mogelijk. Daarnaast beschikken wij over een eigen productiehuis waar onze drukwerkexperts de kwaliteit van onze producten en diensten waarborgen. Onze productie is bovendien 100% groen. Voor inktpatronen en alle andere print- en drukwerkservices gaat u naar Plot-land.nl, uw online printspecialist.