Bekijk ook onze andere shops
 • Snel en makkelijk bestellen
 • Eigen productie en drukwerkexperts
 • 24 uurs levering mogelijk
 • 100% groene productie

4 artikel(en)

4 artikel(en)

Technische tekeningen voor 14:00 uur besteld = morgen in huis.

Grafisch printwerk

Poster printen

Wilt u een poster printen van hoge kwaliteit? Dan is Plot-land.nl uw online specialist. Laat uw poster printen door ons en profiteer van onze fantastische service. Bij Plot-land.nl bieden wij u verschillende wijzen waarop u een grafische tekening door ons kunt laten printen. Deze wijzen zijn:

 • Zwart-wit poster printen van fluor papier
  Laat uw aanplakbiljet of poster printen op zwart-wit fluorescerend papier om echt op te vallen. Handig voor onder andere waarschuwingsboarding. Wij leveren binnen één werkdag en u hebt de keuze uit groen, geel, oranje en roze fluorescerend papier. Verkrijgbaar in A0, A1 en A2.
 • Zwart-wit poster printen van gekleurd papier
  Ook met onze gekleurde posters valt u op. Dit watervaste papier is verlijmbaar en daarom ook goed te gebruiken als aanplakbiljet. Verkrijgbaar in de maten A0, A1 en A2. En ook hier geldt: uw bestelling kan binnen 1 werkdag bij u zijn.
 • Full colour poster printen
  U hebt een fantastisch ontwerp voor uw poster en u wilt dat alle elementen evengoed uit de verf komen? Laat dan een full colour poster printen door ons. Gemaakt van FSC-posterpapier met een grammage van 140. De printkwaliteit van dit model is hoog; maar liefst 1200 dpi. U kunt deze poster printen in afwijkende maten.
 • Full colour fotopapier poster printen
  Een grafische tekening op poster printen in de hoogst mogelijke kwaliteit? Laat dan de poster printen in fotokwaliteit. Uw bestelling wordt gedrukt als foto met een printkwaliteit van 2400 dpi. Dit FSC-fotopapier heeft een grammage van 200 en is verkrijgbaar in verschillende maten. Laat de ultieme poster printen met ons full colour fotopapier.

Service

Laat door ons uw grafische tekening printen en krijg een fantastische online service van Plot-land.nl. Bij ons kunt u snel en makkelijk bestellen, bieden wij een eigen productie gemaakt door drukwerkexperts, is 24-uurslevering mogelijk en hebben wij een 100% groene productie. Laat uw grafische tekening en al uw ander drukwerk printen door uw online printspecialist: Plot-land.nl.